Villawork totale communicatie

Hoe val je als villabouwer op?

Wij Wonen merkontwikkeling

Hoe vermarkt je een nieuw woonconcept?

Gemeente Harderwijk collegeprogramma

Hoe ben je aansprekend voor de burger?

Lijn M webshop

Hoe verleid je bezoekers op je webshop?

Vredekwartier totale communicatie

Hoe zet je een project in de markt?

Provincie Flevoland campagne

Hoe zorg je dat een campagne slaagt?

Verhaal van Putten Online museum

Hoe bewaar je verhalen voor later?

Vaneau Espresso totale communicatie

Waarmee krijg je bezoekers warm voor je merk?

 

Webshop-design die verleidt en aanzet tot koop

Bij een webshop komt nogal wat kijken. Van het bepalen van je aanbod en slim voorraadbeheer tot aan het laten ontwikkelen en continu bijhouden de webshop. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van een onderscheidende webshop die verleidt en aanzet tot koop. 

 

Advies over design, navigatie en handling

We horen graag alles over jouw plannen, ideeën en wensen. Ons advies beperkt zich niet tot het design, maar we denken graag volledig met je mee. Bijvoorbeeld over de handling na aankoop (fullfillment). Waarom? Omdat een webshop nooit op zichzelf staat. Het succes van een webshop is afhankelijk van vele factoren. En het is fijn als je de valkuilen direct weet te omzeilen. 

 

Van basisconcept naar oplevering 

Na de intake maken een basisconcept: een doorklikbaar voorstel voor de homepage en één of meer onderliggende pagina’s, zoals de productdetailpagina. Je krijgt dan een concreet beeld van de visuele identiteit. Ook doen we een voorstel voor de navigatiestructuur. Na jouw akkoord werken we alle typen pagina’s verder uit. Voor de bouw werken we samen met partijen die kennis hebben van zaken als menustructuur, vindbaarheid (SEO), conversie en betaalopties. Laat de bouw dus gerust aan ons over.

 

Houd je webshop zelf eenvoudig bij

Natuurlijk houd je je webshop graag zelf bij. We leggen je daarom haarfijn uit hoe het content management systeem (CMS) werkt. Ons CMS is heel gebruikersvriendelijk, zodat je zelf eenvoudig nieuwe producten toevoegt en verwijdert. 

laten we afspreken. Slimme z!