Collegeprogramma Gemeente Harderwijk

Hoe presenteer je het college ná de verkiezingen?

Totale communicatie Villawork

Villa‘s volgens de filosofie van ‘Meer‘

Webshop Lijn M

Dé hippe woonwinkel

Vastgoed Communicatie Vredekwartier

Wonen op een voormalig kazerneterrein in Ede

Provincie Flevoland Campagne 100 jaar Zuiderzeewet

Hoe zet je de Zuiderzeewerken op de kaart?

Totale communicatie Vaneau Espresso

Koffie in een passende styling

Verhaal van Putten Online museum

Online museum en bewaarplaats voor verhalen

Verpakkingsdesign Wijzonol

Diverse verpakkingslijnen

Citymarketing Gemeente Harderwijk

Hoe verleid je bezoekers om meer van Harderwijk te ontdekken?

Branding en communicatie Wij Wonen

Een nieuw woonconcept

 

Drukwerk & belettering laten ontwerpen

Natuurlijk verzorgen we graag de grafische vormgeving van de communicatiemiddelen die je bedrijf of organisatie nodig heeft: van drukwerk tot belettering voor je auto en je pand. Daarbij gaan we verder dan je verwacht. Wij gaan voor verrassend opmerkelijk. 

 

Wat wil je bereiken?

Stel, je wilt een folder laten vormgeven. Dan denken we graag kritisch met jullie mee. Waarom een folder? Wat wil je ermee te bereiken? Heeft een ander middel misschien meer effect? Is een folder inderdaad de beste keuze, dan maken we een basisconcept. Dit geeft een goed beeld van de toepassing van de huisstijl, het kleurgebruik en de verhouding tekst-beeld. 

 

Jouw huisstijl is leidend

Elk middel dat we voor jullie mogen ontwerpen, past bij de huisstijl van je organisatie. Dat zorgt voor herkenning en vertrouwen bij je doelgroep. Wij zijn daar heel scherp op. Wil je een nieuwe huisstijl en een nieuw logo? Wij verzorgen graag de huisstijl- en logo-ontwikkeling, eventueel mét huisstijlhandboek. Daarmee leggen we de basis voor al jouw communicatie-uitingen. 

 

Surprise!

Het gaat ons om het verrassingseffect. Surprise! Waarom? Omdat we uiteindelijk jouw doelgroep willen verassen. Prikkelen. En aanzetten tot actie. Dat geldt voor elk middel dat we maken. Van visitekaartje, folder en brochure tot autobelettering en de belettering van het pand. Je kunt ons zelfs inschakelen voor beursontwerp en winkelinrichting. Daag ons gerust uit!

 

laten we afspreken. Slimme z!