Branding en communicatie Wij Wonen

Een nieuw woonconcept

Totale communicatie Villawork

Villa‘s volgens de filosofie van ‘Meer‘

Webshop Lijn M

Dé hippe woonwinkel

Citymarketing Gemeente Harderwijk

Hoe verleid je bezoekers om meer van Harderwijk te ontdekken?

Vastgoed Communicatie Vredekwartier

Wonen op een voormalig kazerneterrein in Ede

Collegeprogramma Gemeente Harderwijk

Hoe presenteer je het college ná de verkiezingen?

Totale communicatie Vaneau Espresso

Koffie in een passende styling

Verhaal van Putten Online museum

Online museum en bewaarplaats voor verhalen

Provincie Flevoland Campagne 100 jaar Zuiderzeewet

Hoe zet je de Zuiderzeewerken op de kaart?

Verpakkingsdesign Wijzonol

Diverse verpakkingslijnen

 

Arbeidsmarktcommunicatie

In vrijwel alle branches zijn goede professionals schaars. Hoe maak je in deze krappe arbeidsmarkt toch het verschil? Met goede arbeidsmarktcommunicatie, gericht op het binden, boeien en behouden van medewerkers. Word ook een sterk werkgeversmerk. Wij helpen je graag.


Jouw imago als werkgever

Zorg, ICT, transport. In heel veel branches is er een dringend personeelstekort. Tegelijkertijd stellen klanten steeds hogere eisen aan jouw dienstverlening. Dat wringt. Professionals kiezen graag voor een organisatie die een goed imago in de markt heeft. De kernvraag is dus: wat is jouw imago als werkgever?

 

Wervingscampagnes 

Zoek je dringend personeel? Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van opvallende wervingscampagnes die doel treffen. Onze werkwijze? We gaan graag eerst met je om tafel. Vertel ons alles over de organisatie, de producten en diensten en de werkwijze. Waarom kiezen mensen voor jullie organisatie? Wat vinden zij belangrijk? En welke professionals zoek je? Wat verwacht je van hen en wat biedt jij hen? We vragen, luisteren, vragen door. En dan? Concreet aan de slag!

 

Een visueel concept 

We doorlopen dezelfde stappen als een traditioneel bureau, van strategie en advies naar ontwerp. Met dit verschil dat we niet eerst een taai communicatieplan opstellen, maar direct een aansprekend visueel concept maken. Dat heeft twee voordelen. Ten eerste zie je direct waar het naartoe gaat. Ten tweede: het vervolgtraject (de uitwerking in communicatiemiddelen) verloopt efficiënter en soepeler. Kortom, dezelfde strategische aanpak, maar dan direct concreet gemaakt. 

 

De juiste middelen ontwikkelen

Met welke middelen we bereiken we je doelgroep? Dat is vrijwel altijd een combinatie van offline- en online middelen. Van campagnewebsite en social-media-posts tot brochures en advertenties. Neem je deel aan een banenmarkt of banenbeurs? Ook daarvoor ontwikkelen we de middelen die je nodig hebt. Deze middelen stemmen we zorgvuldig op elkaar af, visueel en inhoudelijk. Dit zorgt voor consistentie, herkenbaarheid en vertrouwen. En dus voor een sterk werkgeversmerk.

laten we afspreken. Slimme z!